Skip to main content

Over ons

Over ons

Welkom bij Gastrobar Houdt van Eten in Groningen, waar passie voor gastronomie, gastvrijheid en creativiteit samenkomen.

Welkom bij Gastrobar Houdt van Eten in Groningen, waar passie voor gastronomie, gastvrijheid en creativiteit samenkomen.

Bij Gastrobar Houdt van Eten streven we ernaar om meer te zijn dan alleen een restaurant in Groningen. We zijn de trotse culinaire bestemming in het hart van Groningen, geworteld in de lokale gemeenschap. Onze visie is om een unieke plek te creëren waar heerlijke smaken, fijne service en een gastvrije sfeer elkaar ontmoeten. 

Geen strakke aangelegenheid vol met etiquettes maar knus, betaalbaar en toegankelijk voor iedereen. Ons verhaal begint met een diepe liefde voor culinaire verwennerij. We geloven dat de mooiste en lekkerste gerechten ontstaan uit een samenspel van kwalitatieve dagverse ingrediënten, creativiteit en vakmanschap. Onze toewijding gaat verder dan alleen het bord. De sfeervolle ambiance is doordrenkt met warmte en gezelligheid waardoor je je meteen thuis voelt.

We nodigen je uit om deel uit te maken van onze sfeervolle culinaire reis, om te genieten van smaken die jou raken, om een verhaal te proeven dat met liefde en passie is geschreven. Kom gezellig bij ons aan tafel en wees welkom in de wereld van Gastrobar Houdt van Eten.

Je hele tafel vol met lekkere hapjes om samen van te genieten. Wil je toch lekker je eigen bord? Geen probleem … daarvoor hebben we onze Fine Dining dagspecials. Ons gepassioneerde team is gastvrij en staat altijd klaar om jou en je gezelschap te begeleiden voor heerlijke momenten. Of je nu bij ons komt voor een intiem etentje, een speciale gelegenheid, zakelijke meetings een goed kop koffie, een lekker speciaal biertje of Cocktail. Gastrobar Houdt van Eten in Groningen biedt een ervaring die verder gaat dan eten.

In het hart van Groningen kookt ons team al 13 jaar met liefde overheerlijke culinaire gerechten. Geniet en laat de bediening een heerlijke cocktail voor je inschenken, geef je over aan de verrassende smaken. Wij koken eerlijk en heerlijk puur met passie, liefde en aandacht.

Houdt van Eten is gevestigd in de Herestraat op nummer 96 in Groningen op 5 minuten loopafstand van het centraal station. Voor geheel afhuren: voor zakelijke bijeenkomsten, feesten en partijen Walking Diners, Fine Dining, Shared Dining uitgebreide Lunches en andere leuke mogelijkheden staan wij volledig open. We hebben plaats voor 76 mensen aan tafel, met een Walking Diner kunnen we 125 mensen bedienen.

Bij ons gaat het om genieten. Plezier hebben en lekker eten. Kortom een culinair feest! Reserveer nu en laat ons je verwennen met een onvergetelijke tijd.
Proef, ervaar en beleef het zelf.


Met Smakelijke en gastvrije groet,
Team Gastrobar Houdt van Eten Groningen

.


Reserveer je tafel bij Gastrobar Houdt van Eten Groningen

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 3

Naam*
E-mailadres*