Informatie | Gastrobar Houdt van Eten in Groningen
Skip to main content

Over Ons

Een onvergetelijke gastronomische ervaring met de sfeer van de gastheer, de koks in de open keuken en de gezelligste bar van Groningen met de lekkerste drankjes.

Een onvergetelijke gastronomische ervaring met de sfeer van de gastheer, de koks in de open keuken en de gezelligste bar van Groningen met de lekkerste drankjes.

Gastrobar Houdt van Eten is de plek waar Passie Proeft en Smaak Telt.

Kleine smaken, grote mogelijkheden!

Stap binnen in de wereld waar smaak een symfonie wordt, waar passie de leidraad is en waar elke hap lekker zal smaken. Bij Gastrobar Houdt van Eten gaan we verder dan gewoon standaard eten; we creëren een ervaring die al je zintuigen prikkelt. 

Geen hele strakke aangelegenheid vol met etiquettes maar knus, betaalbaar en toegankelijk voor iedereen.

Ons verhaal begint met een diepe liefde voor culinaire verwennerij. We geloven dat de mooiste en lekkerste gerechtjes ontstaan uit een samenspel van kwalitatieve dagverse ingrediënten, creativiteit en vakmanschap.

Onze toewijding gaat verder dan alleen het bord. De sfeervolle ambiance is doordrenkt met warmte en gezelligheid, waardoor je je meteen thuis voelt.

Je hele tafel vol met lekkere hapjes om samen van te genieten. Wil je toch lekker je eigen bord? Geen probleem … daarvoor hebben we onze dagspecials.

Ons gepassioneerde team is gastvrij en staat altijd klaar om jou en je gezelschap te begeleiden voor heerlijke momenten.

Of je nu bij ons komt voor een intiem etentje, een speciale gelegenheid, zakelijke meetings een goed kop koffie, een lekker speciaal biertje of Cocktail. Gastrobar Houdt van Eten in Groningen biedt een ervaring die verder gaat dan eten.

We nodigen je uit om deel uit te maken van onze sfeervolle culinaire reis, om te genieten van smaken die jou raken, om een verhaal te proeven dat met liefde en passie is geschreven.

Kom gezellig bij ons aan tafel en wees welkom in de wereld van Gastrobar Houdt van Eten.

In het hart van Groningen kookt ons team al 13 jaar met liefde overheerlijke culinaire gerechten.

Geniet en laat de bediening een heerlijke cocktail voor je inschenken, geef je over aan de verrassende smaken. Wij koken puur met passie, liefde en aandacht.

Houdt van Eten is gevestigd in de Herestraat op nummer 96 in Groningen op 5 minuten loopafstand van het centraal station. Om contact met ons team op te nemen kan je het beste even het contactformulier hieronder invullen. Uiteraard beantwoorden we jou zo snel mogelijk. 

Voor geheel afhuren: voor zakelijke bijeenkomsten, feesten en partijen Walking Diners, Fine Dining, Shared Dining uitgebreide Lunches en andere leuke mogelijkheden staan wij volledig open. We hebben plaats voor 76 mensen aan tafel, met een Walking Diner kunnen we veel meer ontvangen

Bij ons gaat het om genieten. Plezier hebben en lekker eten. Kortom een culinair feest!

Reserveer nu en laat ons je verwennen met een onvergetelijke tijd.
Proef, ervaar en beleef het zelf.


Smakelijke groet,
Team Gastrobar Houdt van Eten Groningen

.

Reserveer nu alvast je tafel