Skip to main content

Feesten en Partijen bij Gastrobar Houdt van Eten

De ideale locatie om een fantastisch culinair evenement te organiseren

Met een capaciteit van 76 zitplaatsen aan tafel, en meer dan 120 mensen voor een walking dinner, bieden we een scala aan mogelijkheden voor jouw evenement. Of je nu een intieme bijeenkomst of een feest wilt organiseren, we passen ons aan jouw behoeften aan. Maatwerk is onze specialiteit. Kleine hapjes, proeverijen, fine-ding, sharing diner met hele grote mogelijkheden

Heerlijk GENIETEN van Eten en Drinken

Lekkere Drankjes Cocktails Speciaalbieren en Goede Wijnen

Lekkere speciale drankjes

Heerlijke bieren

Fantastische Cocktails

Wil je de hele Gastrobar exclusief voor jouw gezelschap? Dat kan! Voor zakelijke bijeenkomsten, business meetings, verjaardagen, jubilea en meer bieden we de mogelijkheid om onze locatie volledig af te huren. Wij regelen alles tot in de puntjes, zodat jij en je gasten volledig kunnen genieten.

Of je nu een bedrijfsuitje plant, je verjaardag viert of een jubileum markeert, bij Gastrobar Houdt van Eten hebben we de ervaring en expertise om van elk evenement een succes te maken. Laat ons je compleet ontzorgen, zodat je volop kunt genieten van de festiviteiten.


Bij Gastrobar Houdt van Eten draait alles om jouw speciale momenten. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we samen van jouw evenement een onvergetelijke herinnering kunnen maken.

Contactformulier

Vul hieronder je gegevens even in

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Waar mag ons team je mee helpen?