Skip to main content

Ontdek Culinaire Verwennerij bij Gastrobar Houdt van Eten in Groningen Centrum

In het bruisende hart van Groningen centrum, vind je ons gezellige en trendy restaurant: Gastrobar Houdt van Eten. We zijn trots te kunnen zeggen dat we 7 dagen per week geopend zijn. Hierdoor kan je op elk moment van onze heerlijke gerechten genieten.

Restaurant Groningen Centrum:

In het bruisende hart van Groningen centrum vind je ons gezellige en trendy restaurant: Gastrobar Houdt van Eten in de Herstraat op nummer 96. We zijn trots te kunnen zeggen dat we 7 dagen per week geopend zijn. Van zondag t/m donderdag mag je vanaf 17:00 uur van onze heerlijke gerechten genieten. Op vrijdag en zaterdag ben je van harte welkom vanaf 12:00 uur.

Uit eten in Groningen:

Groningen staat bekend om zijn bruisende restaurantcultuur en Gastrobar Houdt van Eten draagt hier zeker aan bij. Onze uitgebreide shared dining gerechten bieden voor elk wat wils, van hartige gerechten tot zoete lekkernijen, de hele week door altijd dagvers gemaakt door onze professionele keuken. We zijn genomineerd voor Restaurant van het jaar en staan aan kop met de meeste stemmen. Super leuk om te zien dat we een goed bereik hebben van onze gasten.

Dineren in Groningen:

Hoewel we speciale aandacht besteden aan lunch en brunch op vrijdag en zaterdag, betekent dit niet dat we dan opeens een andere kaart hebben. Je kan vanaf 12:00 uur de gehele kaart kiezen. We streven ernaar om een geweldige eetervaring te bieden op elk moment van de dag. Onze menu’s bevatten een verscheidenheid aan heerlijke opties, of je nu de dag wilt beginnen met een smakelijke brunch, een uitgebreide lunch wilt, of ’s avonds wilt dineren in stijl. Je kan altijd bij ons terecht.

Gezellig restaurant Groningen:

Bij Gastrobar Houdt van Eten leggen we de nadruk op een warme en uitnodigende sfeer. Onze sfeervolle inrichting en vriendelijke bediening zorgen voor de perfecte ambiance voor een gezellige maaltijd op elk moment van de dag.

Vegetarische opties Groningen:

We begrijpen dat smaken variëren, en daarom bieden we een scala aan vegetarische en veganistische opties voor onze gasten. Als je dol bent op plantaardige gerechten, zul je onze menukaart met vegetarische opties zeker waarderen. En de keuken heeft altijd ruimte om specifieke eisen van onze gasten te ontvangen en waar mogelijk te maken. Wij zijn gespecialiseer

d om gerechten te maken waar ingrediënten en allergenen op elkaar zijn afgestemd.

Lokaal eten Groningen:

Als je bij ons binnenkomt, eet je onder de Skyline van Groningen. We zijn trots op het gebruik van lokale ingrediënten en streekproducten in onze gerechten. Het is niet alleen goed voor onze planeet, maar het geeft onze gerechten ook die authentieke smaak en het lokale gevoel.

Lunch- brunch- en dinerreservering Groningen

Reserveren voor heerlijke gerechten en een mooie tijd is bij Gastrobar Houdt van Eten snel en eenvoudig te realiseren via onze website. Of je nu een informele lunchafspraak hebt of een brunch met vrienden plant, op vrijdag en zaterdag zit je dan goed. Iedere dag van de week kan je vanaf 17:00 uur bij ons genieten van Shared Dining.

Kom Sfeervol Tafelen in Groningen:

Wil je een onvergetelijke eetervaring? Onze gezellige ambiance, een menu gevuld met culinaire hoogstandjes en deskundige bediening zullen je helpen om bijzondere herinneringen te creëren.

De herfst en wintermaanden is de perfecte tijd om gezellig uit eten te gaan en met onze dagelijkse openingstijden hebben we alles in huis voor een gedenkwaardige culinaire ervaring. We hopen je binnenkort te verwelkomen in Gastrobar Houdt van Eten, hét Shared Ding restaurant in Groningen!

Reserveer je tafel nu en ontdek waarom we één van de beste restaurants in Groningen zijn waar alle ingrediënten aanwezig zijn voor gezelligheid en culinair genot.